“Με έπεισε ο επαγγελματισμός της ΑΕΚ, ευχή μου να πανηγυρίσουμε τίτλους!”

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αντρέας Μακρής, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα protathlima.com.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τοποθετήσεις του:

-Ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι με τη φανέλα της ΑΕΚ;

«Οι στόχοι μου με την ΑΕΚ είναι πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Να καθιερωθώ στην ομάδα και να κερδίσω παιχνίδια και τίτλους. Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια δικαιωματικά συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες καθώς έχει δείξει ότι μπορεί να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα».

-Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να επιλέξεις την ΑΕΚ για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Αυτό που με έκανε να επιλέξω την ΑΕΚ ήταν το πόσο πολύ ήθελαν να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας οι υπεύθυνοι, ο επαγγελματισμός τους αλλά επίσης και το πρότζεκτ της ομάδας που κάθε χρόνο βάζει ψηλά τον πήχη και μεγαλώνει μέρα με την μέρα».

-Υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες πριν επιλέξεις την ομάδα της Λάρνακας;

«Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα η οποία με προσέγγισε και από την πρώτη στιγμή έδειξε να εκτιμάει το πρόσωπο μου και να με κάνει να νιώσω σημαντικός. Η προοπτική που βλέπουν στο πρόσωπο μου με έκαναν να επιλέξω την ΑΕΚ».

-Ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν;

«Στον κόσμο της ΑΕΚ υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να κάνω ότι μπορώ για να αποζημιώσω τους ιθύνοντες που με έφεραν στην ομάδα και πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες και με το καλό τίτλους και Ευρωπαϊκές επιτυχίες. Να είναι κοντά στην ομάδα και να στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές».

Αφήστε μια απάντηση