Ισαήλοβιτς στο AEKSKALA: «Μπορούμε για το πρωτάθλημα, είμαστε μεγάλη ομάδα!»

Ντράγκαν Ισαήλοβιτς. Ένας παίκτης που μπορεί να έπαιξε μόνο για 1,5 χρόνο στην ομάδα μας αλλά αγάπησε όσο λίγοι την ΑΕΚ, ενώ και εμείς τον αγαπήσαμε με τη σειρά μας για όσα έδωσε.

Το AEKSKALA επικοινώνησε με τον 44χρονο παλαίμαχο Σέρβο επιθετικό, ο οποίος με μεγάλη χαρά μας παραχώρησε μια συνέντευξη… γεμάτη με άρωμα ΑΕΚ!

Πιο κάτω δημοσιεύουμε τον διάλογο που είχαμε με τον Ισαήλοβιτς, με τον ίδιο να απαντά για τις αναμνήσεις που έχει με τα κιτρινοπράσινα αλλά και για πολλά άλλα.

Αναλυτικά:

  • Γεια σου Ντράγκαν και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας διαθέτεις. Πως περνάς τις διακοπές σου;

«Γεια σας, εγώ σας ευχαριστώ. Εδώ στην Ισπανία ήμασταν σε καραντίνα μέχρι τις 22/6, δεν μπορούσα να βγω εκτός της πόλης Valladolid και περνούσα τον χρόνο μου με γυμναστική. Επίσης πάμε και για ποδοτέννις με τον γιο μου, τον Αλεξάνταρ».

  • Είδες καθόλου τα περσινά ματς της ΑΕΚ;

«Δεν είδα αγώνες πρωταθλήματος, είδα λίγα ματς της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Όμως ακολουθώ την ομάδα στα social media, βλέπω τα αποτελέσματα και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ακοράν».

  • Ποια η άποψη σου για τον Ακοράν, αφού τον γνωρίζεις και καλά;

«Γνωρίζω τον Ακοράν από το 2002, όταν παίζαμε μαζί στην Burgos. Εδώ και καιρό δεν τον έχω δει να αγωνίζεται, αλλά θυμάμαι πως είναι τεχνίτης, γρήγορος και έχει το γκολ».

  • Τι πιστεύεις ότι πήγε λάθος πέρσι στην ΑΕΚ;

«Να σας πω για την Ευρώπη. Είναι δύσκολο εκεί, έκανε καλά ματς η ΑΕΚ αλλά το να πετύχεις κάτι σημαντικό το λέω ξανά είναι δύσκολο λόγω του ότι υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ».

  • Πιστεύεις πως η ομάδα μας μπορεί να κάνει μια καλή χρονιά το 2020-2021;

«Το ελπίζω. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Όταν παίζαμε εμείς ήταν κάτι πιο οικογενειακό παρά επαγγελματικό, ξέρετε τι θέλω να πω. Τώρα βελτιώθηκαν τα πράγματα. Παίζαμε και εμείς τότε για τους οπαδούς και την πόλη μας».

  • Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θεωρείς ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε;

«Εννοείται ότι μπορούμε. Απλά πρέπει να είσαι σταθερός, να βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι. Για να κερδίσεις τον τίτλο πρέπει να έχεις 22 παίκτες που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή και να σε βοηθήσουν όποτε το χρειαστείς. Ειδικά αν παίζεις και στην Ευρώπη και στο Κύπελλο».

  • Όταν ακούς τη λέξη ΑΕΚ, τι σου έρχεται στο μυαλό;

«Το πρώτο πράγμα; ΑΕΚΚΑΡΑ Κύπελλο. Και εμένα να σκοράρω και να δείχνω τη φανέλα με τον γιο μου πάνω!».

  • Τι θυμάσαι από τον τελικό του 2004 κόντρα στην ΑΕΛ;

«Στον τελικό όπως ξέρετε δεν έπαιξα λόγω της κίτρινης που δέχθηκα με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Ήταν πιο εύκολο να αγωνιστώ παρά να είμαι στην κερκίδα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε, καθώς εκείνη τη χρονιά ήμασταν στο επίπεδο όλων των άλλων των μεγάλων ομάδων».

  • Στη τελευταία σου συνέντευξη είπες πως το όνειρο σου είναι να δεις τον γιο σου να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ μας. Είναι εύκολο αυτό να γίνει;

«Εύχομαι ο γιος μου να ζήσει ότι έζησα εγώ και να νιώσει όπως εγώ στην ΑΕΚ αλλά και στην Παρτιζάν. Τις δύο αγαπημένες μου ομάδες δηλαδή. Πάντα θα τις θυμάμαι και θα τις αγαπώ. Όσον αφορά τον Αλεξάνταρ, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα είναι στη Μπενφίκα, σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες. Δίνουν παίκτες δανεικούς, άρα ποτέ δεν ξέρεις. Για εμένα θα ήταν τιμή μου να γίνει κάτι τέτοιο».

  • Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ΑΕΚ.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω την αγάπη που μου έδειξαν, εντός και εκτός γηπέδου. Για εμένα είναι οικογένεια μου, έχω πεθυμήσει την ΑΕΚ, τη Λάρνακα και την Κύπρο».

Αφήστε μια απάντηση