Οι νεαροί Κύπριοι της ομάδας μας και οι ευκαιρίες τους!

Το ταλέντο ξεχειλίζει άπλετα από τις ακαδημίες μας, πράγμα που το απέδειξαν άπειρες φορές οι νεαροί.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Μπορεί ο βασικός κορμός του όλου ρόστερ να απαρτίζεται από ξένους ποδοσφαιριστές,  αλλά η συνεισφορά των μικρών Κυπρίων κάθε χρόνο είναι πέρα για πέρα απαραίτητη και σημαντική ως προς όλα τα επίπεδα.

Πολλοί είναι οι μικροί μας που έχουν βλέψεις για πολύ ψηλά και για υψηλότερο επίπεδο αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να κάνουν υπομονή, να πεισμώσουν ακόμη περισσότερο και την στιγμή που πρέπει να αρπάξουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Τρανταχτά παραδείγματα όλων αυτών των προσπαθειών οι Ιωακείμ Τούμπας, Δημήτρης Ράσπας, Κωνσταντίνος Αναστασίου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου χωρίς όμως να θέλουμε να μειώσουμε και τους υπόλοιπους που καθημερινά με μόχθο, θέληση και προσπάθεια πολεμάνε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα προκύψει.

Εμείς σαν οπαδοί, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε κοντά στα δικά μας παιδιά στηρίζοντας τους και δίνοντας τους περισσότερη ώθηση καθημερινά για να πετύχουν τους στόχους του, που είναι και η ενεργή συμμετοχή τους στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ μας!

Με την σειρά μας ως AEKSKALA ευχόμαστε στους νεαρούς να κυνηγάνε τα όνειρά τους και σε καμία περίπτωση να μην πτοούνται!

Αφήστε μια απάντηση