Η καλή δουλειά του Buckley και η σημαντικότητα της προετοιμασίας

Ο κακός προγραμματισμός του καλοκαιριού και ο ερχομός του Αρνάλ Κόντε στην θέση του τεχνικού διευθυντή έφερε πολλές ανακατατάξεις σε πολλές θέσεις του τεχνικού τιμ.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Μία από αυτές ήταν και πρόσληψη νέου γυμναστή. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής προχώρησε στην απόκτηση του Αμερικανού Sean Buckley τον Φεβρουάριο του 2020.

Η μέχρι τώρα παρουσία του 49χρονου γυμναστή βγάζει ασπροπρόσωπους αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν για την συγκεκριμένη θέση καθώς τα αποτελέσματα του φαίνονται και μέσα στο γήπεδο.

Πριν από περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου η δουλειά του απέφερε καρπούς και κέρδισε με το σπαθί του ακόμη μία σεζόν στην ΑΕΚ ανανεώνοντας το συμβόλαιο του.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο ίδιος στην καλοκαιρινή προετοιμασία έχοντας ως μοναδικό σκοπό την καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστική βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας για να αποφύγουν τους πολλούς τραυματισμούς.

Οι πληροφορίες του AEKSKALA έχουν να πουν τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο γυμναστή και ελπίζουμε σε μία υγιή και αποτελεσματική ΑΕΚ για την σεζόν 2020-2021!

Αφήστε μια απάντηση