Άντρος Καραπατάκης: Ένας σπουδαίος καραβοκύρης στην ΑΕΚ

O Άντρος   Καραπατάκης ανέλαβε την ΑΕΚ μας όταν τα οικονομικά προβλήματα της ήταν τεράστια.  Προηγουμένως ως αγνός  σκαλιώτης και ΑΕΚτζής βοηθούσε την ομάδα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποτελούσε ένα από τους κύριους οικονομικούς αιμοδότες της.

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες  βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει να ηγηθεί νιώθοντας το ως υποχρέωση του. Το χρέος ήταν τεράστιο όμως η αποφασιστικότητα, θέληση και αγάπη για την ομάδα τον ώθησαν να βγεί μπροστά.

Από την πρώτη κιόλας μέρα παρουσίας του άρχισε να πνέει ένας νέος αέρας στον σύλλογο. Ακολουθεί την φιλοσοφία του απλού κόσμου μειώνοντας τα έξοδα, κάνοντας πολλούς διακανονισμούς,  χωρίς όμως να στερήσει τίποτα από την ομάδα. Σταδιακά και με την βοήθεια του κόσμου νοικοκυρεύει την ομάδα οικονομικά και προσπαθεί συνεχώς να ανεβάζει τα επίπεδα της.

Παρόλα τα προβλήματα που συναντά ξεκινά και ολοκληρώνει το όνειρο κάθε οπαδού. Δημιουργεί  το σπίτι του κάθε ΑΕΚτζή και συνεχώς το αναβαθμίζει καθιστώντας το από τα πιο ωραία γήπεδα στην Κύπρο. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ χωρίς την παρουσία του ‘τίγρη’ θα παρέμενε μέχρι σήμερα ως όνειρο.

Μετά την δημιουργία του γηπέδου ο Άντρος Καραπατάκης δεν επαναπαύεται. Επόμενος του στόχος η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου ακαδημιών. Αυτό δεν αργεί να υλοποιηθεί αφού με συντονισμένες προσπάθειες και πλάνο γίνεται πραγματικότητα.

Πλέον η ΑΕΚ μας έχει τόσο το δικό της ιδιόκτητο γήπεδο, όσο και το δικό της ιδιόκτητο κέντρο ακαδημιών που ο κάθε οπαδός θέλει για την ομάδα του. Η ομάδα μας βρίσκεται χρόνια μπροστά από πολλές ομάδες και τα όσα δημιούργησε για πολλούς θα παραμείνουν ως όνειρο απατηλό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άντρος Καραπατάκης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προέδρους στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το όνομα του θα παραμείνει χαραγμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία της  ομάδας αφού οι υποδομές που δημιούργησε θα χρησιμοποιούνται από πάρα πολλές γενιές ΑΕΚτζήδων αργότερα, καθώς όλοι έρχονται και φεύγουν αλλά αυτό που μένει είναι η ομάδα η ίδια.

Ο σύλλογος έχει τις σωστές βάσεις και υποδομές για να διεκδικεί  τα πάντα εντός  Κύπρου. Μπορεί η φετινή σεζόν να μην πήγε όπως την περιμέναμε όμως από την νέα χρονιά καθολική απαίτηση όλων είναι η πρωτιά. Όλοι μαζί, διοίκηση και κόσμος δίπλα στην ομάδα, τόσο μέσα στο φρούριο του ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ όσο  και εκτός, για να σπρώξουμε την ομάδα στην κορυφή.

Αφήστε μια απάντηση